Home – BalatonPRO – amit ezen a nyáron is érdemes felkeresni.

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO
Home – BalatonPRO

Itt a nyakatokon a nyár? Netán egy-két lánybúcsú, vagy legénybúcsú is becsúszóban van még az utolsó pillanatban? Lehet, hogy tudnék pár jó tanáccsal szolgálni, amennyiben még a programok keresésénél jártok és szeretnétek valami különleges, a hétköznapitól merőben eltérő megoldást: Home – BalatonPRO!

Számomra, hogyha nyárról és jó időről van szó, akkor nem maradhat ki a képletből a víz. Ha lehetőségem van rá, szeretem meglátogatni valamelyik közeli tengerpartot is persze, de a mostani időszak nem feltétlenül erről szól/szólt. A Balaton közelsége talán annyira fontossá és meghatározóvá vált, mint még talán soha máskor korábban. Miután nem igazán lehet azzal számolni, hogy éppen melyik határt lehet átlépni és melyiket nem, vagy, hogy melyikhez milyen papír kell és milyen feltételekkel lehet majd visszatérni, sokkal racionálisabb döntésnek tűnik idén nyáron is határokon belül maradni – legalábbis nekem.

Az egy dolog, hogy a saját nyaralásomat is igyekszem és igyekeztem úgy intézni, hogy az most a Balatonon legyen, de még beszaladt hozzá egy lánybúcsú is az utolsó pillanatban. Persze mindenki kapkodott a fejéhez, hogy akkor most mi hogyan legyen megszervezve, mert a szállások elég hamar beteltek erre a szezonra. Ráadásul ennyi embernek közös hétvégét találni sem valami egyszerű, szóval már az is önmagában komoly kihívást jelentett. De végül csak összejött, persze az, hogy egyetlen hétvégénk volt, amire mindent meg kellett szervezni, tovább nehezítette a dolgokat, hiszen nem volt más opció, csak ez a két kiszemelt nap.

Ekkora dobtam be, hogy mi lenne, hogyha vitorlázni mennénk le a Balcsira, méghozzá úgy, hogy a hajón is alszunk. Először kicsit kikerekedtek a szemek, mert mindenki azt gondolta, aki korábban nem mozgott még ilyen közegben, hogy ez egy nagyon drága dolog. Közben meg persze szó sincs erről, csak a sztereotípiák élnek általában az emberben.

Így történt, hogy odakeveredtek a többiek is a Home – BalatonPRO felületre, ahol minden korábbi hiedelmüket sikerült néhány kattintásnak köszönhetően eloszlatni – például azzal kapcsolatban, hogy ez az egész mutatvány mennyire drága valójában.

A balatonpro.hu ugyanis egy olyan vállalkozás, akik mindenféle hajós programokat szerveznek a Balaton csodálatos kék hullámain. A teljesen egyszerű és magától értetődő vitorlázástól a kicsit talán összetettebb programokig mindenre van lehetőség. Ezért is dobtam be, hogy mi lenne, ha választanánk egyet az itt elérhető lánybúcsú csomagok közül és az egyszerűség és nagyszerűség jegyében oda befizetnénk magunkat és kész. Legnagyobb szerencsémre vevők is voltak erre a dologra a többiek, így a vitorlás lánybúcsú többé nem csak álom volt, hanem valóság. Na meg persze nem beszélve arról, hogy nem kellett a rengeteg mindent felkeresni, lefoglalni és bonyolítani az életünket mindennel.

A BalatonPro kezdőlapján hamar szembesülhet az ember, hogy mennyi mindent lehet itt foglalni, egyetlen felületen keresztül. Például lehetőség van arra, hogy az ember egyszerűen csak béreljen egy hajót, ha mondjuk van jogosítványa a vitorlás vezetésére. Az is előfordulhat, hogy nincs jogsi a farzsebben, de a vitorlázás szeretete, meg mondjuk némi mancsaft tapasztalat azért lapul ott, ekkor arra is van lehetőség, hogy a lelkes vállalkozó kapitánnyal együtt béreljen egy hajót.

Aztán ott van a lehetőség, hogy mindenféle jeles alkalmat ünnepeljünk, vagy privát eseményeket tartsunk egy hajó fedélzetén, kinn a Balaton kellős közepén. Ez mondjuk egy extra születésnapnak, vagy lánykérésnek, netán házassági évfordulónak is nagyon jól elmenne. Sokan ezt is választják, ami szerintem egyébként nagyon klassz.

Nem véletlen az sem, hogy én is a Home – BalatonPRO oldalon lyukadtam ki végül és a többieket is ebbe az irányba terelgettem, ami a foglalást illeti. A lánybúcsú/legénybúcsú csomagok nagyon kedvezők voltak és szimpatikus feltételekkel voltak összeállítva. Három csomag közül lehet választani ennél a cégnél, amelyek szerintem minden felmerülő igényt lefednek, de ha mégis úgy alakulna, hogy valamit hiányol a megrendelő, akkor az egyéni módosításra is mindig van lehetőség.

Szóval, ez a három csomag úgy néz ki, hogy létezik első körben a „Felejthetetlen hétvége” pakk. Ebben benne van, hogy elvisznek egy egész napra vitorlázni bennünket, természetesen kapitánnyal együtt, tehát az nem plusz feláras dolog a csomagban. Mindez alatt korlátlanul van lehetőségünk az italfogyasztásra a hajón. Aztán ahogy visszaérünk a kikötőbe, akkor sem engedik el úgymond a kezünket, mert mindenféle kedvezményes italokra és ingyenes belépésre feljogosító karszalagokat kaphatunk, hogy belevághassunk a siófoki éjszakába. Aztán ahogy elfárad a csapat, mindenki visszatérhet a hajóra pihenni, hiszen a szállás adott a kabinokban. Ez is nagyon különleges élmény tud lenni, főleg azoknak, akik még nem aludtak vitorláson. A Home – BalatonPRO oldalról elnavigálva találhattok mindenféle fotókat arról, hogy hogyan is néz ki egy ilyen hajó belülről, akár alváshoz előkészítve is. Hogy éhezni se éhezzünk, lehetőség van vacsora igénylésére a kikötőben, ahogyan a reggeli lehetősége is adott, szintén a panorámás kikötőben, ahonnan a Balaton nyugalmába bámulhatunk bele a reggeli kávénk felett. Én személy szerint nagyon szeretem ezt az élményt és nyugalmat. Ha pedig szeretnénk még ezt az egészet megfejelni egy kis wellnessel, akkor arra is van lehetőség, hogy a reggelit követően a kikötő mellett található luxus szálloda wellness részlegét is meglátogassuk. Tehát azt gondolom, hogy ebben a csomagban gyakorlatilag minden benne van, ami csak szóba jöhet egy igazán jó lánybúcsú kapcsán – mulatástól a vitorlázáson át egészen a másnapi pihenésig. Szerintem ennek mindegyik pontja igazán fontos lehet.

A kérdés ezek után már csak annyi, mennyibe kerül ez nekünk egészen pontosan? Azt leszögezném előre, hogy korántsem annyiba, mint amennyit talán a sztereotípia alapján rávágna az ember. Ugyanis az ár 14 990 Ft / főtől indul. Hol kapsz a Balaton partján ennyi pénzért ennyi élményt? Ne menjünk bele, szerintem mindenki tudja a pontos választ. Ha rám hallgattok, akkor nem szöszöltök sokat azon, hogy beleugorjatok-e egy ilyen kalandba. És persze vannak más csomagok is, amik ennél még olcsóbban érhetők el, szóval hogyha kisebb keretben gondolkodtok egy ilyen eseményre, akkor sincs semmi gond.

Természetesen nem csak a lánybúcsú az, amire érdemes lehet ilyen vitorlázást szervezni, hanem bármi más családi vagy baráti összejövetel is. Mondanom sem kell, hogy egy teljesen hétköznapi dolgot, mint egy randi, vacsora, hosszú idő után való újra találkozás is képes ez a környezet kiemelni az átlagosból.

A balatonpro.hu oldalon, a Home – BalatonPRO kezdőlapról indulva minden további információt megtalálhattok a szolgáltatási csomagokról, árakról és feltételekről. Na meg persze arról is, hogy milyen esőnap opciók vannak, mert az időjárás természetesen bármikor közbe szólhat a buliba. Ez egy olyan tényező, amit nem lehet kivonni a képletből, azonban remek B terveik vannak a BalatonPro-s srácoknak, úgyhogy bízzatok bennük. Én pedig jelentkezek majd akkor, hogyha már túl vagyunk a lánybúcsún és beszámolok az élményekről.