Egy magánrendelőnek mindenképp legyen székhelyszolgáltatója!

Szponzorált tartalom

Mindkét szülőm orvos. Ugyanazon az osztályon dolgoztak, édesapám szülészorvosként, édesanyám pedig gyermekgyógyászként. Nagy tiszteletben álltak, mivel ezek segítő foglalkozások, mindig mindenki hálás volt a munkájukért. Éppen ezért örültek, mikor felvettek az orvosira, de kicsit csúnyán néztek rám, amikor úgy döntöttem, hogy plasztikai sebész klinikát nyitok, de nekem ez a pálya tetszik.

A rendelőnek viszont kellett egy székhelyszolgáltató budapest területén. Egy fogorvos ismerősöm a szekhelyszolgaltatas24.hu-t ajánlotta. Az elsődleges szempont, amiért úgy döntöttem, hogy igénybe veszem a szolgáltatást, az volt, hogy nem akartam, hogy a páciensek nyugalmát bármi megzavarja. Még ha lenne is külön iroda, bármikor jöhetne a postás, a recepciósnak át kellene venni a küldeményeket, addig pedig a beteget kellene megváratnunk, ami nem túl előnyös, főleg a magánszférában. A szekhelyszolgaltatas24-nál viszont garantáltan nem tűnik el soha semmi, mert minden küldeményt beszkennelnek és eljuttatnak hozzánk a megfelelő formában.

Azért is lenne jó egy székhelyszolgáltató budapest valamelyik kerületében, mert több drága gép beszerzésére is szükség lesz. Ha akár csak egy félreértés miatt is bármi végrehajtásra kerül, az több időpont elhalasztását is eredményezheti, ez pedig hatalmas bevételkiesést jelentene. A szekhelyszolgaltatas24.hu erre is fel van készülve és készek fogadni a hatóságokat a székhelyszolgáltató területén. Amennyiben szükséges, ilyenkor ügyvédet is tudnak nekünk biztosítani a probléma rendezése érdekében, de egyszerű jogi tanácsért is fordulhatunk ezekhez a szakemberekhez. Arról nem is beszélve, hogy például a gyógyszerbeszállítókkal kényelmesebb semleges helyen tárgyalni, a szekhelyszolgaltatas24.hu pedig ehhez is tud megfelelő helyszínt biztosítani.

A megfelelő székhelyszolgáltató tehát mind a vállalkozó, mind az ügyfél szemszögéből kényelmes megoldásokat nyújthat.