Olcsó székhelyszolgáltatás budapest közepén és tőle pár kilométerre

Szponzorált tartalom

olcsó székhelyszolgáltatás budapest
olcsó székhelyszolgáltatás budapest

Egy barátom végre eljutott oda, hogy az egyéni vállalkozásából tovább is lépjen és elindítsa a kft-jét. Ez nagy ugrás, sok szempontból, hiszen másképp kell adózni, mások a terhek és a felelősség is sokkal nagyobb ezzel együtt. Hiszen ahol nagyobb pénz forog, ott jobban oda kell figyelni, hogy minden a nagykönyv szerint történjen, különben könnyen megüthetjük a bokánkat. Ezért hát érdemes valóban profiktól segítséget kérni, a cégalapítástól kezdve, a könyvelésen át egészen akár a székhelyszolgáltatásig. Apropó, ez a barátom sajnos nem rendelkezett még saját ingatlannal, ezért egy olyan áthidaló megoldást keresett, amivel nem kell az albérletébe bejelenteni a cégét, de közben nem is a szülei házában keresik majd a hatóságok, ha valamiért úgy alakulna. Így talált rá arra, hogy van egy olcsó székhelyszolgáltatás budapest közepén.

Amikor azt mondom, hogy olcsó, akkor azt nem úgy értem, hogy egy jól menő vállalkozás számára megfizethető, hanem úgy, hogy olcsóbb, mint a leggyengébb internet előfizetés. Ez pedig nemhogy egy cégnek megfizethető, de még nekem is az lenne, pedig én csak egy mezei alkalmazott vagyok átlagos fizetéssel. Pontos árakat nem írhatok, hiszen ciki lenne, ha éppen pont most változtatnának és akkor még a végén megvádolhatnátok azzal, hogy valótlant állítok, de azt elmondhatom, hogy a legrövidebb, 6+1 hónapos szolgáltatási csomag ára kevesebb, mint pár ezer forint havonta. Ez szerintem nagyon komolytalan összeg ahhoz képest, hogy milyen komoly szolgáltatás jár érte, éppen ezért valóban egy kedvező ajánlatnak találom, amit a szekhelycentrum.hu kínál.

Nemcsak 6 hónapos csomagot lehet választani, hanem aláírhatjuk a szerződést 12 hónapra, vagy akár 2 évre is, ha látjuk előre, hogy bizony szükségünk lesz a székhelyre ilyen sokáig. Ha ezt a leghosszabb verziót vesszük példának, akkor azt lehet mondani, hogy olcsó székhelyszolgáltatás budapest közepén simán van, hiszen nemhogy az előző, néhány ezer körüli havidíjjal lehet számolni, hanem minimális, alig pár ezer forint körül van a csökkentett érték. Tehát, ha tudjuk előre, hogy meddig szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást, akkor érdemes a leghosszabb periódust kiválasztani, mert a kedvezőbbnél is tudnak kedvezőbbet ajánlani.

Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest mellett elérhető egy Pest megyei, Újlengyel nevű településen is. Mivel itt nem kell iparűzési adót fizetni, ezért ez a székhely egy kicsit drágább, de még mindig ebben a nevetségesen olcsó kategóriában van a havidíja, hiszen durván 10 ezer forint körül vagy alatt marad az ár mindegyik bérleti idő esetében. Egy vállalkozó számára azt gondolom, hogy mindez nem pénz tulajdonképpen és érdemes ilyen opcióban gondolkodni, ha nem áll rendelkezésre az ideális, székhelyként (is) funkcionáló ingatlan.

A szekhelycentrum.hu oldalon minden részlet megtalálható az árazásról, a szolgáltatási csomagokról és a leggyakrabban felmerülő kérdésekről, ami a székhelyszolgáltatás kapcsán felmerülhet. Az olcsó székhelyszolgáltatás budapest közepén mindenkinek elérhető, nem pusztán kiváltság, szóval ha jó szolgáltatót kerestek, akkor a honlapon fenn van minden elérhetőség, keressétek őket bátran.