Egyedi póló a céges dolgozóknak.

Szponzorált tartalom

egyedi póló
egyedi póló

A XXI. század adta lehetőségeknek köszönhetően ma már lehetőség van arra, hogy mindenki olyan munkát végezzen, ami az illető szíve vágya. Én éltem is ezzel a lehetőséggel, amikor megalapítottam a vállalkozásom. Egy egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó központot hoztam létre hosszas munka árán. Persze, én nem dolgozom egészségügyben, az én életem a vezetés.

A vezetés szeretetéből fakadóan minden alkalmat igyekszem megragadni, ahol a munkatársaknak kedvezhetek, adhatok egy kis pluszt azért a színvonalas munkáért, amit nap, mint nap elvégeznek.
Nemrég támadt egy ötletem: mennyire király lenne, ha készítették egy egyenpólót!
A pólót nem is akármilyenre terveztem. Elöl a céges logó és a nevük fog szerepelni, hátul pedig a csapatunk közös mottója, amit ők találtak ki egy céges buli alkalmával, és remek emlékek fűződnek hozzá.

Az ötlet kész, már csak egy dolog volt hátra: a megvalósítás. Kivel csináltassam? Mivel megbízható szakembert kerestem erre a feladatra, ajánlások után kezdtem kutatni.

Több beszélgetést követően egyértelművé vált a kép: a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalról kell rendelnem.

Az oldalt többet javasolták, ám végül Zoli javaslatára döntöttem úgy, hogy a LOLmarktot választottam. Zoliék akkor rendeltek tőlük, amikor az öccsének a legénybúcsújára készítettek pólót. Az ötlet az volt, hogy egy vicces feliratot nyomtatnak a felsőkre, és ezzel lepik meg a házasodni készülő öcsköst, mielőtt nekilátnak a helyi szórakozóhelyek sörcsapjainak kifosztásához. Zoli által kézbe foghattam, élőben is megszemlélhetem, hogy pontosan milyen egy LOLmarktos felső. Kiváló anyag, és hibátlan minta még 1 év távlatából is. Ez a kettő rögtön feltűnt, és ezek után született meg a gondolat, hogy akkor nekem is tőlük kellene rendelni.

Elkezdtem a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon nézelődni. Tetszett a weblap, ám meglepett, hogy ennyi féle előre elkészített termékük van. Furcsa módon Zoli nem említette, hogy kész termékeket is lehet innen rendelni. A különféle kategóriákban események, foglalkozások, hobbik alapján vannak csoportosítva a rendelhetők a pólók és pulóverek. Egytől egyig jópofa mintákkal vannak díszítve, és rengeteg színben elérhetők. Az oldalról még bögrét vagy szájmaszkot is lehetne vásárolni.

Miután kibámészkodtam magam, rátértem az egyedi póló rendelésére. A weboldal részletes útmutatót adott, hogyan tudok rendelni. Telefonon vagy e-mailben vehetem fel velük a kapcsolatot, és természetesen egy személyes egyeztetéssel kezdődik az együttműködés. Én a telefonos utat választottam, hiszen sokkal kényelmesebb és lényegesen gyorsabb így intézni egy ilyen részletes átbeszélést igénylő feladatot.

A vonal túlsó felén kedvesen fogadták a hívásom, úgy éreztem, szinte örülnek nekem. Ez meglepett, ugyanis ügyfélszolgálatok esetében pont az ellenkezőjét szoktam tapasztalni: szegény telefonos kisasszonyok általában torkig vannak a bejövő hívásokkal. Itt viszont a hölgy szinte mosolyogva tette fel a kérdéseket, melyek a pólók részleteire vonatkoztak. Az alapos kikérdezés és a minták egyeztetése, megtervezése után már csak az árajánlatra és a rendelés teljesítésének időpontjára vártam. Erre azért volt szükség, mert egyedi ajánlatok esetén mindig egyénre szabott árakat mondanak, továbbá a rendelés bonyolultsága és mennyisége határozza meg, mennyi idő alatt tudják teljesíteni. Szerencsére az árak miatt így sem kell aggódni: sok esetben kedvezményt tudnak biztosítani, ha nagy mennyiségű rendelésről van szó. Ez nálam is így volt.

Az ár, amit mondtak, nagyon korrekt volt. Sokkal nagyobb összeget különítettem el a póló projektre, de így szerencsére még más dolgokat is meg tudok majd valósítani belőle a kollégáknak.

Mindössze 1 hetet kellett várnom, és már meg is kaptam a pólókat. Futárszolgálattal kértem a szállítást, hogy ne kelljen cipekednem. A futár nagyon készséges volt, még a megfelelő helyre lepakolni is segítettek nekem. Már csak egy dolog miatt izgultam: a méretek miatt. Mivel az intézményben mindenkinek van munkaruhája, így a nyilvántartásban szerepelt, hogy ki milyen méretet hord, ám ez nem volt garancia arra, hogy a munkaruha M-es mérete a LOLmarktos póló esetén is M-eset jelent-e. A cég körültekintő hozzáállásának köszönhetően ebből sem alakult ki probléma: a mérettáblázatnak hála előzetesen le tudtuk egyeztetni, hogy mekkora egy adott méretű póló, így már biztos lehettem benne, hogy a jó méretet rendelem mindenkinek.

A rendeléssel nagyon elégedett voltam. Magas minőségben, nagy precizitással végezték el a rájuk bízott munkát. A lolmarkt.hu összes munkatársa úgy áll a teendőihez, mintha a saját cége hírnevéért dolgozna. Ez a hozzáállás minden részletben látszik: az egyeztetés könnyedségében, a megfelelően karbantartott weblap működésében és az elkészült termék minőségében is. Ha az ügyfélbarát kiszolgálást pontozni kellene, akkor 11-est kapnának tőlem a 10-es skálán.

A LOLmarktos egyedi póló hatalmas sikert aratott. Szerintem nagyobb örömmel fogadták, mint Zoli öccsének legénybúcsúján. A kedvenc részlet a hátára nyomtatott mottó volt, ami nem lepett meg.
Bízom benne, hogy olyan nagy szeretettel fogják viselni ezt a pólót a munkatársak, mint amekkora szeretettel a LOLmarktnál készítették nekünk.