Rakd rendbe te is a pénzügyeidet!

Szponzorált tartalom

pannonsafe.hu
pannonsafe.hu

Úgy, ahogy jó orvost (pl. plasztikai sebészt) kiválasztani sem egyszerű, az sem mindegy, hogy kinek a segítségét kérjük, ha el szeretnénk igazodni a pénzügyi világ útvesztőiben. Bevallom, nekem sem mindig megy egyszerűn, pedig egyébként nincs problémám a számokkal. Ha pedig nagy nehezen el is igazodom végre, akkor utána azzal szenvedhetek, hogy mindent fizetési határidőt fejben tartsak. Szerencsére lassan már nincs olyan, amire ne lenne valamilyen megoldás. Legalábbis én mindig keresem ezeket a megoldásokat. Ezúttal is így volt, ezért találtam rá a pannonsafe.hu-ra.

A nagy múltú alkusz cég oldalán a sok hasznos információ mellett, megtaláltam, amire nekem most igazán szükségem volt. Ez az online ügyintézés és díjfizetés lehetősége. Sajnos szinte mindegyik biztosításom más helyen van megkötve. Persze ennek oka van, mégpedig az, hogy valamelyik az egyik biztosítónál érte meg jobban, valamelyik a másiknál. Eddig mindig egyesével mindegyik honlapját kerestem fel, hogy elrendezzem az anyagi dolgokat, mert elsősorban interneten keresztül szoktam elintézni a kifizetést. Nem igazán szeretem a sorban állás, szóval ahol lehet, ott interneten intézem a dolgaim. Szerencsére a pannonsafe.hu az ilyenfajta intézkedésre lehetőséget biztosít.

Mivel kiterjedt partnerhálózattal rendelkeznek, ezért több biztosítóval, bankkal is kapcsolatban állnak. Náluk lehetőségem van arra, hogy mindegyik biztosítást kifizessem az oldalukról. Elég csak kiválasztani azt a biztosítót, ahová fizetni szeretnék és egyből átirányít a rendszer az eredeti oldalra, ahonnan már intézhetem is tovább a dolgaimat.

Ahogy az https://www.pannonsafe.hu/ jártam még egy ennél is kényelmesebb újítással találkoztam. A weboldal feldobta az egyik megnyitás során az e-alkusz nevű applikációt, melynek szakmai hátterét a pannonsafe.hu adja. Én meg kíváncsi természetű révén, rákattintottam. Nagy hiba lett volna, ha nem így teszek. Az applikáció ugyanis még inkább megkönnyíti az egyszerű és gyors ügyintézést. Bárhol bármikor van így lehetőség ügyet intézni. Ráadásul az e-alkuszon minden szerződésünket látni fogjuk. Kapunk értesítőt, ha esedékes lesz a díjfizetés. Többször is, szóval az örök halogatóknak se kell félni, hogy elfelejtik a díjfizetést. Bevallom, engem már ezzel a fizetési értesítéssel megnyert magának, pedig nem csak ezt jelzi az applikáció, hanem az aktuális híreket is. Így hamarabb értesülünk a biztosítók akcióiról is. Gyorsabb segítséget kaphatunk akkor is, ha valahol külföldön például káreset ér minket. Apropó káreset, lesz egy saját kárdoktorunk autószállítással és jogi képviselettel. Viharriasztást is kapunk az applikációban, szóval meg tudjuk előzni az esetleges károkat, így jó esetben nem is lesz szükség a kárdoktorra.

Az alkalmazás használatához szükséges egy rövid regisztráció, amely mindössze néhány perces folyamat. Négy lépésen kell végigmenni ahhoz, hogy használni tudjuk az alkalmazást. Először is regisztrálni kell ingyenesen Faceboook vagy Google fiókkal, vagy e-mail címmel. Ezután meg kell adni a telefonszámunkat. Ide fog érkezni egy ellenőrző SMS. A személyazonosságunk igazolásához kell egy mobil aláírás, és az utolsó teendő – ha még nem vagyunk ügyfelek – akkor az, hogy megadjuk a szerződésünk adatait.  Az alkalmazás letöltése lehetséges a Google Play Áruházból és az Apple Store áruházból is. Mindkét operációs rendszeren működik.

Nekem a sok pozitívum mellett, talán ez tetszett a legjobban, de a pannonsafe.hu más funkciója is igazán szimpatikus, hiszen igyekeznek az ügyintézést minél gyorsabbá és egyszerűbbé tenni, de ez közben nem megy a minőség rovására.