Plasztikai sebészt és addiktológiai szakembert is találhatunk az interneten.

Szponzorált tartalom

alkoholisták rehabilitációja
alkoholisták rehabilitációja

Manapság az interneten szerencsére minden témában lehet tájékozódni, még az olyanokban is, amelyekről nem feltétlen érdeklődnénk széles nyilvánosság előtt. Ilyen téma például a plasztikai sebészet. Bár sokan egyre nyíltabban vállalják azt, ha átesnek egy ilyen beavatkozáson, a különböző fórumokról, videókból és a magánklinikák weboldalairól tudjuk a legrészletesebb információkat kapni. Hasonló topik szerintem a különböző függőségek témaköre, köztük az alkoholizmus, amivel kapcsolatban számos blogbejegyzésre és szakmai tanácsra bukkanhatunk – így szintén nehéz lehet kiszűrni a valódi tartalmat.

Én ebben szeretnék segíteni, mégpedig úgy, hogy megosztom veletek a Felépülők nyújtotta lehetőségeket. Az ő kitűzött szakmai céljuk nem más, mint az alkoholisták rehabilitációja. Szebben fogalmazva: egy olyan egyedi módszert dolgoztak ki az amerikai Minnesota-modellt alapul véve, amely állapotfelmérés és néhány alkalmat jelentő egyéni konzultációsorozat után egy négyhetes bentlakásos felépülési program során segít a függőknek. Az alkoholisták rehabilitációja szerintük komplex folyamat, amiben a fizikai, mentális és szociális tényezőkre is tekintettel kell lenni. A hozzátartozók, a család részvétele is fontos a folyamatok során, hiszen rájuk is úgy tekint a módszer, mint felépülőkre – azt, ha egy szerettünk függő, fel kell dolgoznunk. Mi is gyógyulhatunk vele együtt.

A honlapon részletes információkat találunk a programról, a szükséges lépésekről, valamint a szakmai csapatról. Az árakat is megtaláljuk online: a komplex, bentlakásos program ára 1.600.000 Ft, amely minden költséget tartalmaz (szállás, ellátás, konzultációk, programok). Egy blogot is üzemeltetnek, ahol hasznos cikkeket olvashatunk az alkoholizmus kérdéskörével kapcsolatosan, például hogyan érintett egy gyermek ilyen helyzetben vagy honnantól alkoholista valaki.

Ha érintett vagy az alkoholisták rehabilitációjának kérdéskörében, bátran ajánlom, hogy érdeklődj náluk a megoldás iránt!