Plasztika helyett aktivitásmérő az egészséges életért.

Szponzorált tartalom

https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128
https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128

Többször hallottam már, hogy az emberek ahelyett, hogy maguk igyekeznének változtatni a dolgaikon, inkább a plasztikai sebészethez fordulnak. Én ennek sosem voltam a híve. Persze vannak azok az esetek, amikor nagyon jó, hogy van, mondjuk, ha valaki balesetet szenved, és maradandó károsodása keletkezik, akkor a mai orvostudomány nagyon szépen helyre tudja hozni a különféle sérüléseket. Egy barátnőm például amikor le akart fogyni, elment zsírleszívásra. Én a természetesebb utat választottam, amikor fogyni szerettem volna, elkezdtem sportolni. Vettem hozzá egy aktivitásmérő órát, amit a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 oldalán találtam meg, és azóta is hű társam.

Nem szerettem volna rögtön valami nagyon drága darabot, hiszen nem tudhattam, hogy meddig fog tartani a lendületem a sport irányában. Szerencsére úgy tűnik, hogy az életem része lett a dolog, de mindenesetre a bestmarkt.hu oldalán egy közepes árkategóriájú darabban meg is találtam azt, amit kerestem. Mivel a telefonom is Huawei márkájú, úgy gondoltam, hogy nagy gond nem lehet azzal, ha a sportoláshoz használt órám is ugyanolyan. Így esett a választásom a Huawei Watch FIT Active Edition Aktivitásmérőre szép rózsaszín színben. Nagyon szeretem ezt a színt, így első blikkre már elnyerte a tetszésemet. Mindenképp sokat nyomott a latban, hogy vízálló ez az óra. Így nem kell amiatt aggódnom, ha mondjuk elmegyek úszni egyet, hogy nem lesz mivel mérnem, hogy mennyit úsztam, hány kalóriát égettem el, mekkora volt közben a pulzusom stb.

Nagyon tetszik a BestMarkt oldalában, hogy a vásárlóknak le lehet írni a véleményüket, ami megjelenik a termék alatt. Így mindenki el tudja dönteni, hogy ezek alapján neki kell-e az adott dolog vagy sem. Sajnos az általam kiválasztott okosóra alatt nem voltak még értékelések, de úgy voltam vele, hogy akkor majd én leszek az első, aki segít a többieknek ebben. Tudtam, hogy mindenképp ezt a darabot szeretném, ám a maradék kis hezitálásom is elvette az, hogy az oldalon 14 napos pénzvisszafizetési garancia van arra az esetre, ha valamiért mégsem tetszene nekünk a termék.

Mindenképp házhoz szállítással szerettem volna rendelni, mert őszintén megmondom, semmi kedvem nem volt személyesen elmenni a termékért. Én amúgy is utálok vásárolni, nem szeretem a tömeget. Így nekem ez a modern internetes világ egy áldás, mikor mindent házhoz tudok rendelni, ráadásul jó áron, mint a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 esetében. Végképp elszállt minden kétségem, mikor azt olvastam, hogy a BestMarkt az Árukereső által megbízhatónak minősített webáruház. Továbbá az is itt szerepelt, hogy a megrendelések 96%-a teljesül 2 munkanapon belül, ami szerintem egyáltalán nem sok idő. Nekem legalább is megér annyit, hogy nem kell elmennem a boltba személyesen a termékért.

Egyébként nem csak aktivitásmérők között lehet válogatni, nagyon sok elektronikai cikket árulnak a bestmarkt.hu oldalán, szerintem elég jó áron. Van egy saját szervizük is, arra azonban figyelni kell, hogy csak garanciális szervizt vállalnak, vagyis csak azokat az eszközöket javítják, amiket náluk vásároltunk. Örültem ennek a lehetőségnek, mert ha ne adj isten elromlana az órám, nem kell szervizeket hajkurásznom, hogy ki is javítsa meg. A garanciális szervizhez azonban az kell, hogy meglegyen minden tartozéka a terméknek lehetőleg a gyári csomagolással, kell a számla és a garanciajegy másolata, valamint egy jegyzőkönyv a fogyasztói panaszról, amit az oldalról lehet letölteni. Mint látható, minden lépés le van írva nagyon egyszerűen, nem nagy ördöngösség.

Nekem végül minden rendben ment a kiszállítással, megkaptam az órát, es azóta is lelkesen sportolok.