Vajon melyik a fontosabb?

Szponzorált tartalom

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról - komplex alkoholelvonó kezelés
Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés

Vajon egy plasztikai beavatkozás a fontosabb vagy pedig az alkoholról való leszokás? Nem egyszerű kérdés és a válasz sem egyértelmű. Hiszen ez attól függ, hogy kinek mire van szüksége éppen. Ha valaki már régóta küzd alkoholproblémákkal, akkor neki egy addiktológia szakember fog tudni a legtöbbet segíteni és neki ez lesz fontosabb. Míg egy olyan embernek, aki valamilyen baleset következtében a bőre roncsolódott és e miatt most a legkevésbé sem esztétikus az arca vagy bármilyen más testrésze, neki a plasztikai beavatkozás lesz a megváltás. Mindkét válasz helyes lehet, attól függ kit kérdezünk.

Az egyik rokonom alkoholizmussal küzd és mára már sikerült eljutni arra a szintre, hogy ezt beismerje és segítséget kérjen. Szerencse, hogy az interneten rátaláltunk az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés oldalára.

Nekik van egy 28 napos programjuk, aminek a keretében a leszokás „egyszerűbb” és hatékonyabb tud lenni, mind a hagyományos leszokást segítő programok.

Ez egy bentlakásos program, így nagyobb elköteleződést is igényel. Ez adja az egész program alapját. Hiszen elhivatottság. Hajlandóság, őszinteség, nyitottság és tenni akarás nélkül nem tud működni a dolog. Ezek mind olyan tulajdonságok, amikkel rendelkeznie kell az adott embernek, ha valóban változást szeretne elérni.

Ha jelentkezik a programra, az már egy nagyon jó kezdet, viszont senki nem fogja tudni helyette letenni az alkoholt.

Hogyan zajlik a jelentkezés? Először is egy telefonbeszélgetéssel kezdődik, ahol meg tudják állapítani, hogy milyen súlyos a helyzet és az alkoholizmus mely szakaszában jár a beteg, majd megbeszélnek egy személyes találkozót. A legjobb, ha a segítő/ családtag is jelen van ezen a megbeszélésen, hiszen a családtagok és a segítő személyek mind kulcsfontosságú szerepet játszanak a felépülésben.

Hiszen a Felépülők csapata úgy véli, hogy az alkoholizmusból nem meggyógyulni kell, hanem felépülni. És ők pont ebben tudnak segíteni.

A személyes találkozón megtörténik az tényleges állapotfelmérés és kezdetét veszi a közös munka. Mindig tájékoztatnak mindenkit a következő lépésről, senkinek sem engedik el a kezét.

Amennyiben neked is van egy olyan ismerősöd vagy családtagod, aki végre változtatni szeretne és ezt el is határozta és tenni is hajlandó érte, akkor az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés programjukat érdemes lehet fontolóra venni. Ha mégsem ők lesznek a megoldás, akkor pedig tettetek egy próbát, de semmit sem veszítettetek.

A Felépülők olyan szakemberekből állnak, akik szintén megtapasztalták, hogy milyen alkoholfüggőséggel együtt élni, így valódi segítséget tudnak nyújtani. Épülj fel Te is! Légy újra felszabadult, boldog és szorongásoktól mentes. Kérj segítséget, ha már készen állsz a változásra.