Gasztroenterológiai magánrendelés révén is diagnózist kaphat

Szponzorált tartalom

gasztroenterológiai magánrendelés
gasztroenterológiai magánrendelés

Nem kell kifejezetten politikus alkatnak lenni ahhoz, hogy valakinek lesújtó véleménye legyen a mai magyar egészségügyi rendszer állapotáról. Sajnos a helyzet úgy fest, hogy akinek gyors ellátásra van szüksége, aki lehetőleg azonnali diagnózist szeretne kapni, aki nem kíván akár hónapokat várni egy-egy vizsgálatra, annak nem a közegészségügy, hanem a magánszféra irányába kell elmozdulnia. Emésztőrendszeri panaszok esetében mi a Pannónia Magánorvosi Centrumot javasoljuk: http://pmcmedical.hu/gasztroenterologia

Miért éppen a magánszféra, ha az fizetős?

Több okból kifolyólag is. Amikor az ember fizet azért, hogy megvizsgálja egy orvos, akkor jogosan számolhat azzal, hogy minderre nem egy-két hónap múlva kerül sor, mint ahogy arra az állami ellátórendszerbe nagyon sok példa akad. Emellett nem lehet elmenni a szakértelem kérdése mellett sem, hiszen azzal, hogy a magyar orvosok nagy része immáron nem az állami egészségügyben próbál meg boldogulni, a hozzáértés mértéke is jelentősen lecsökkent az állami szférában. Megéri tehát költeni arra, hogy gyorsan és szakavatott módon lássanak el minket, ha kórházba igyekszünk!

Miért az PMC a megannyi lehetőség közül?

Mert a Pannónia Magánorvosi Centrum nagyon sok szakterületet lefed, s mivel ezek közül is kiemelt figyelmet fordít a gasztroenterológiára. Az emésztőrendszer zavarai, annak betegsége, a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és a vastagbél, a máj, a hasnánymirigy, az epehólyag- és az epevezeték megbetegedése okozhat komoly gondokat, melyekkel célszerű azonnal orvoshoz fordulni. Természetesen fel is kell ismerni, hogy mivel akad probléma, hogy aztán minél előbb neki lehessen látni a terápiának; ha azonban már vizsgálatra sem egyszerű bekerülni, akkor ott a megoldás is nagyon messze lesz!

Mit tud nyújtani a Pannónia Magánorvosi Centrum?

Teljes körű laborvizsgálatot, melyben a vér-, a vizelet- és a székletvizsgálat mind benne van. A PMC a képalkotó vizsgálatok terén a legmodernebb berendezésekkel rendelkezik, hogy nemcsak gyorsan, de pontosan lehessen kiértékelni a vizsgálati anyagok eredményét.

Milyen módon tud a páciens bejelentkezni?

Akár már a fenti honlapon keresztül is! Ehhez csak pár adatot kell megadnia magáról; ugyanakkor ezzel a jelentkezés még nem zárul le teljes egészében, ugyanis a PMC-től még fel fogják hívni az érintettet, hogy telefonon leegyeztessék a szükséges vizsgálat részleteit.

Katalógus
Seobaglyak
Skiarena
Seobaglyak
Lapok
Honlapok
Masziv
Timpkiado
Romacentrum
Vahava hálózat
Aranyfa
Pecsa musichall
Használtruhanagykereskedés
Használtruhanagykereskedés
Trafikklub
Allegrohotel
Kedvenc étel
Amphorahotel
Kemiaeve
Semmelweissymposium
Serforras
Infomod
Amigohostel
Zehuze
Széchenyi központ
Videorgina
Dokkroom
Tender értesítés
Autókresz
Caribbean nights
Rókusfalvy pince
Ügyvédek cégalapítás
Visions
Mozi futár
Unisher
Zöld könyvtár
Oktatás tanfolyam
Patakcsoport
Basicnet
Logotherápia
Humansales
Sapiro transz
Herj
Noadog
Semmelweis innovations
Tirexi
Családi dvd