Gasztroenterológiai magánrendelés révén is diagnózist kaphat

gasztroenterológiai magánrendelés
gasztroenterológiai magánrendelés

Nem kell kifejezetten politikus alkatnak lenni ahhoz, hogy valakinek lesújtó véleménye legyen a mai magyar egészségügyi rendszer állapotáról. Sajnos a helyzet úgy fest, hogy akinek gyors ellátásra van szüksége, aki lehetőleg azonnali diagnózist szeretne kapni, aki nem kíván akár hónapokat várni egy-egy vizsgálatra, annak nem a közegészségügy, hanem a magánszféra irányába kell elmozdulnia. Emésztőrendszeri panaszok esetében mi a Pannónia Magánorvosi Centrumot javasoljuk: http://pmcmedical.hu/gasztroenterologia

Miért éppen a magánszféra, ha az fizetős?

Több okból kifolyólag is. Amikor az ember fizet azért, hogy megvizsgálja egy orvos, akkor jogosan számolhat azzal, hogy minderre nem egy-két hónap múlva kerül sor, mint ahogy arra az állami ellátórendszerbe nagyon sok példa akad. Emellett nem lehet elmenni a szakértelem kérdése mellett sem, hiszen azzal, hogy a magyar orvosok nagy része immáron nem az állami egészségügyben próbál meg boldogulni, a hozzáértés mértéke is jelentősen lecsökkent az állami szférában. Megéri tehát költeni arra, hogy gyorsan és szakavatott módon lássanak el minket, ha kórházba igyekszünk!

Miért az PMC a megannyi lehetőség közül?

Mert a Pannónia Magánorvosi Centrum nagyon sok szakterületet lefed, s mivel ezek közül is kiemelt figyelmet fordít a gasztroenterológiára. Az emésztőrendszer zavarai, annak betegsége, a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és a vastagbél, a máj, a hasnánymirigy, az epehólyag- és az epevezeték megbetegedése okozhat komoly gondokat, melyekkel célszerű azonnal orvoshoz fordulni. Természetesen fel is kell ismerni, hogy mivel akad probléma, hogy aztán minél előbb neki lehessen látni a terápiának; ha azonban már vizsgálatra sem egyszerű bekerülni, akkor ott a megoldás is nagyon messze lesz!

Mit tud nyújtani a Pannónia Magánorvosi Centrum?

Teljes körű laborvizsgálatot, melyben a vér-, a vizelet- és a székletvizsgálat mind benne van. A PMC a képalkotó vizsgálatok terén a legmodernebb berendezésekkel rendelkezik, hogy nemcsak gyorsan, de pontosan lehessen kiértékelni a vizsgálati anyagok eredményét.

Milyen módon tud a páciens bejelentkezni?

Akár már a fenti honlapon keresztül is! Ehhez csak pár adatot kell megadnia magáról; ugyanakkor ezzel a jelentkezés még nem zárul le teljes egészében, ugyanis a PMC-től még fel fogják hívni az érintettet, hogy telefonon leegyeztessék a szükséges vizsgálat részleteit.